Oct 28
4
Private Residence

Have you ever been in a space that feels infinite? How are you going to address the multiple functions that are supposed to take place? How can you create visual walls without erecting actual walls? This was the dilemma our client had in her just-finished basement. The bones and finishes of the space were perfection but the long alley seemed daunting.

First, we divided the space into sections and catered to the functions of each grouping. The largest being the family gathering area. Here, they can watch tv, enjoy the fireplace and each other. In our second grouping, we decided to create a more intimate setting with a dreamy French daybed and a high coffee table to study, play games or write love notes. The third  we envisioned being a place for dining, crafts and the occasional game of Risk!

NEXT POST

»

4 Comments
Catherine

Gorgeous! Absolutely amazing transformation. I can’t believe that’s a basement.

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *